Over ons

Bij Duifhuizen Reparatieatelier voeren wij reparaties uit aan koffers, tassen en lederen jassen.

De eigenaar, Addy Duifhuizen, is al van kleins af begonnen met het repareren van tassen en koffers. Zijn vader had destijds één winkel, hier maakte, verkocht en repareerde hij tassen. Addy zijn interesse ging uit naar het repareren van kapotte koffers en tassen en zodoende rolde hij het vak in.

In de eerste jaren voerde Addy Duifhuizen alle reparaties uit boven de bestaande Duifhuizen winkel in Oud-Beijerland. Door het succes van zijn werkzaamheden was hier al snel te weinig ruimte voor en opende hij een volledig eigen atelier in Oud-Beijerland.


Met kwaliteit en vakmanschap wordt elke reparatie nauwkeurig uitgevoerd. Wij kunnen vrijwel elke tas of koffer repareren.

Duifhuizen Reparatieatelier is een officieel reparateur van bekende koffermerken zoals Samsonite, Delsey, Bric’s, Carlton, Roncato en Jump. Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat wij  het enige servicepunt voor deze merken in Nederland zijn!

Ook voor een kapotte leren jas kunt u bij Addy terecht. Dus heeft u nog een goede tas of koffer waar iets aan kapot is? Breng het langs voor een reparatie en voor u het weet is uw item weer zo goed als nieuw!

Een kapotte tas of koffer kan opgestuurd worden of direct bij het Reparatieatelier worden ingeleverd. Onze adresgegevens zijn:

Duifhuizen Reparatieatelier

Anthony Fokkerstraat 3
3261 LB Oud-Beijerland
0186-618218

 

Wij streven ernaar om uw reparatie binnen 8 tot 10 werkdagen uitgevoerd te hebben.